ungane

snart færdig i mammaperm!!

Sitter å tenker på at om ikkje lenge så skal eg ut i jobb igjen etter å ha vært mer eller mindre heime med barna siden Elvira kom i 09..De er selvfølgelig med blanda følelser eg sitter med, for de skal bli veldig godt å treffe kollegaer igjen å komme seg ut å drive med andre ting enn hus å barn for noken tima, sjøl om eg elska da så ha eg godt av det!! Men så får eg dårlig samvittigheit over for unga sia eg e vekke i såpass mangen tima å ikkje får vært med dei!! Heldigvis så ska jo mennen være heime med minstemann Lucas ei god stund noke eg e veldig glad for!! Lika ikkje at dei skal begynne fortidle i barnehagen!! (Skulle helst sett at dei var to år, men de er ikkje lagt opp til at de er mulig her i norge!!!)

Grunnen til at eg har vært heime so lenge er at eg har "risiko avangerskap" (uten å gå nærmare innpå de no) å dermed har eg måtta vært sjukmeldt heile svangerskape kvar gang!
Og sidan ungane er født ganske tett så rakk eg ikkje jobbe stort mellom kvart svangerskap! Men eg er kjempe glad for å ha fått tre friske barn sopass tett  og håpa å trur at dei vil få glede av de etterkvart som dei blir eldre! Merka allerede på dei to elste at dei kan leike ganske godt ilag allerede, men jammen kan dei være som hund å katt og!! ;) Men sånn er de vel berre med denne søskenkjærligheta ;P Elvira - 3 år 
Oliver Andrè - 1 år og 3 mnd
Lucas ca 2 uker

min nydelige trekløver <3 

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Kategorier

Arkiv

hits