Oliver Andrè

OLIVER ANDRÈ SIN DAG..

Siden lille prinsen vår fylte år i dag så fikk han spørsmål om ka han ville ha til middag, å svaret vart ganske enkelt å greit: SKIVE......! Såååe...de blei....jeger/stroganof gryte med ris og popcorn til dessert istede...frista uendelig mye meir! ;)
(popcorn KUN fordi han hadde bursdag!!! Berre for å poengtere de!)

Godt stolt av kruna han fekk i barnehagen!!

Men no e de natta her!

HIPP HIPP HURRA FOR...

Lillegutt som fyller to år i dag!! Feiringen hadde vi på lørdag så de blir litt ekstra godt når vi kjem heim fra jobb og barnehage i dag kun oss fem!! :)

LILLE-STORE GUTTEN MIN..

fyller to år på tirsdag, men siden eg starter i jobb igjen da etter endt mammapermisjon så feira vi den i dag. Han fikk mykje fine klær til min store glede og masse biler, traktorer o.l til sin store glede!! Han satt med store auge når han åpne dei harde gavene å såg ka som var inni og sa: ojojoj. Hadde ikkje mykje tid til å snakke med dei som kom eller spise kake for de var alt for spennande med dei nye kjøyretøya!!

Storesøster Elvira hadde kjøpt en ambulanse med lyd og lys å var kjempe stolt over å få gi han den.

Traktoren har lyd og "skittne" hjul..

Her er noke av de han fekk..vill helst sova med alt, men han sljønte etter "litt" overtagelse at de ikkje gjekk og at de va her i mårra når han vakna og!! Ekje godt å skjønna for ein liten gutt!! ;)

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits