Kvardag

SOOOOOOT!!

Nå kjenne eg at eg ha budd her lenge nok (3 år i mai!!) å er veldig klar for å sette malekosten i sving både her og der altså!! Men pga noe leit som skjedde så må eg utsette de til de blir varmere ute....!! Vi har nemmelig blitt så uheldige at vi har fått "heksesot" å de er noe herk å ikkje lett å bli kvitt!! Så til våren blir de full nedvask av alle tak, vegger, i skuffer og skap og ikkje minst skure møbler for så å male ALT for å være sikre på at vi har fått de bort. De er nemmelig ikkje så enkelt at en "bare vasker" så er de borte!! Neida..her må de skures med salmiakk og males igjen! Kvir meg til å hive meg i gang med de siden de er en mange timers jobb, men gleder meg til å få de bort for de er ekkelt å lite pent!!

Så dere, vær sparsomme med stearinlys og varme i huset di første 5 årene etter dere har malt!!

Ha en fin kveld videre :)
-Linda-

GIRLS TIME..

Kan tro de er ei jente her som har vært heilt i hundre siden i dag tidle...da eg fortalte at vi skal på kino i mårra for første gang (for hennes del) å vi skal se;

I mårra er de nemmelig den store kinodagen og da er de halv pris på bilettene og de må en utnytte. Er veldig spent på om ho greier å sitte i ro i over ein time, men de håper eg da! Ho elsker vertfall tingeling så dette er mitt i blinken for ho.

Men nå er de natta her..om bare seks timer venter en ny dag for oss for da er Lucas klar til å stå opp! Han legger seg somregel mellom seks-halvsju og da sier de seg sjøl at vi må opp så tidlig! Passer meg igrunn bra sia eg snart skal ut i arbeid igjen å må stå opp i dei tider uannsett!! ;)

I mårra kommer et innlegg fra lille doen vår! Følg med!

-Linda-

NOK EIN TUR PÅ SJUKEHUS MED LILLEMANN

Ringte legen som henviste oss til førde for innleggelse og sa korleis eg opplevde de ang. Da vi kom til førde i går og ka som vart gjordt/ikkje gjordt osv og fekk beskjed om å komme direkte til han for å sjekke crp og om han hadde urinvegsinfeksjon nok ein gang..
Crp'en hadde steget fra 98 til 118 og dei røde blodcellene hass er ikkje bra! Han sa me kunne reise heim, men må komme noken ganga til han for å sjekke om crp'en går den eller fortsetter å stige så i mårra bærer de avgårde igjen på morrakvisten...

Fekk vite i går at legen eg snakka med i førde hadde ikkje ein gang lest ka legen i lærdal skreiv...må sei eg bli imponert over kor profisjonelle dei er(!!) *oppgitt* dette er et av mange feil så eg vurderer å sende klage til fylkeslegen... Er ille at de skal være sånn!!!

SJUKEHUS OG HÅNING

I går skulle vi til barnelegen på lærdal sjukehus fordi vi misstenker at han har astma og når vi kom dit blei de styr!! Lille gutten vår har hatt høy feber i noken daga, og vi fikk ein som hadde legevakt tirsdagsnatt heim til oss for å sjekke han nettopp pga de siden han var forverra i almen tilstand og hadde små ristninger. Siden broren og søstra hass har hatt feberkrampe tas de mer alvorlig enn viss dei ikkje hadde hatt de... Han ville egentlig legge Lucas inn i førde den natta, men soden vi hadde den timen i lærdal så slapp vi de og de var trygt å vente sa han. Så da legen i lærdal såg han var de nok til å sette i gang både de ene å de andre. Crp'en skulle sjekkes, han skulle ta rønken og ultralyd av nyre- og lungene fordi han misstenkte enten lungebetennelse eller at han hadde samme sykdom som broren hans har. (kommer eget innlegg om de seinere..). Resultate viste at alt var som de skulle, men siden Crp'en var på 98 så ville han ikkje gi seg for noke var de, men han fant de ikkje ut å sendte oss videre til førde etter å ha snakka med over legen der for å legges inn! Når vi så kom dit så satt vi ei stund på venterommet før de kom ei å ville ha opplysningene våres nettopp fordi vi skulle legges inn da.... Så gikk ho igjen å vi blei sittande der å vente ei stund til. Så endelig fikk vi komme inn på undersøkelsesrommet for å VENTE på legen....jammen godt vi har så god tid!! Heh... Når han omsider kom målte dei blodtrykke mens vi snakka sammen å undertrykke var høgt siden dei gjorde de uttapå bodyen så de diskuterte legen å sjukepleieren forann oss ei stund da....men dei tok likavel ikkje nytt?! Vel vel...dei satt på urinprøve pose for dei ville utelokke urinvegsinfeksjon.. Så fortalte dei at dei valgte å sende oss heim for de var sikkert bare et halsvirus....(!!) men gutten måtte tisse før vi fikk gå da....jaja....etter fem minutt kom di å reiv av posen å sa at dei såg ikkje poenget i den heller igrunn siden gutten ikkje var så sjuk å så kom de en overlege å pratte med meg å eg følte virkelig at han håna meg å legen på lærdal sjukehus så vi reiste like greit derfra. Han fikk resept på pencelin da...men viss dei leine gutten liksom er frisk...så?! Hm...

Dette er ikkje første gang eg har opplevd, men eg har valgt å ignorere de...de gjør eg ikkje denne gangen for dette finner eg meg ikkje i!!

De var litt klage fra min side...! Nå skal eg nyte kaffien min å de nyeste interiørmagasinet før eg må gjøre litt i heimen!
Ha ein fin dag folkens :)

KJEMPE FORNØGD MED...

...årets barnehage bilde!! Dette skal forstørres å komme opp på veggen. Cant wait!! <3

ELVIRA ER VELDIG KLAR FOR....

....å få lov til å reise i barnehagen igjen etter ei veke med vannkopper.. Som alle veit så innebære de intens kløe og vondter så vi har starta dagene mellom klokka 2 og 3 noken netter pga det!! Heldigvis har ho enten sett film eller tegna å tilslutt sovna på soffaen igjen på morgen kvisten så ho ikkje blir heilt utslitt! De positive med å være sjuk (i følge ho sjøl) er å få ete omtrent de ho vil å de har gått i saftis og pepperkaker for de meste...

Heldigvis har tanta hennes bodd her denne veka og hatt praksis så eg har hatt god hjelp og de er eg glad for. (Lucas får tre tenner nå så han krever jo litt ekstra om dagene han og! Men sånn er de noken ganga.. ) Så dei ha kost seg med fingermaling noke som resulterte i julegaver for ingenting er vel bedre enn de unga har laga sjøl?!

Nå får eg hive meg rundt med siste øvelsene eg alltid gjer før senga kalla! Ha ei god natt folkens :)

tredje dagen...

...for lille jenta mi med vannkopper å ho får berre fleire og fleir..! Håper de gir seg snart for de er så¨vondt å ikkje kunne hjelpa ho på noke vis når ho ikkje har de godt!!
Heldigvis er tanta hennas her på utplassering (sia de ikkje var noko anna ledigt,) so dei ha laga figura med modelleire, fingermalt å tatt håndavtrykk, sunge sanger og kost seg!
 

Elvira er ein person som lika seg super godt i barnehagen så at ho no må vera heima i fleire daga er forferdelig å ho masa dagen lang om å få reise..
Ekje so godt å forstå at vannkopper er smittsomt å at ein ikkje kan i barnehagen før ho er frisk!...

Ha ein fortsatt fin dag!

30 år

HIPP HIPP HURRA for værdens beste mann som blir 30 år i dag!! Synd du har arbeidshelg og ikkje får være heime å feire med oss. Men biff fekk du vertfall før du reiste!! :)
Kjempe glad i deg kjære!! 

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits