Kreativt

PAKKE...

Ette å ha sett fleire fine såkalla "skappelgensere" rundt om i blogg værden så må eg innrømma at eg fekk veldig lyst på ein sjøl...og heldig som eg er så elsker bestemor å strikke å har sagt at eg må sei ifra om de er noke eg vil ha...så strikker ho de!! :) så eg ringte å spørte om ho ville de å de var ikkje noke problem!! .... og i går kom den endelig i posten og den er herlig!!!!!
Happy!!!!!

God helg. :)

kreativ..

Har lenge tenkt på å lage meg en egen peace-pute å endelig fikk eg putetrekket eg bestilte til de i posten! Naglene kjøpte eg på den lokale "sy og strikke bua" vi har her eg bur.
Har sett andre bloggere har laget seg sånn og syns de er knall stilig så da måtte såklart eg også prøve! :) Blei veldig fornøyd eg og den har fått plass på kjøkkenet foreløbig. 

Fikk og stoffet eg bestilte til neste prosjekt!! Håper eg får gjordt de i mårra kveld når ungane har lagt seg! Gleder meg!

God helg alle, og ha en fin kveld videre!

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits