Gjenbruk/Loppemarked

BRUKTFUNN

wooow...heile to innlegg i kveld. Ikkje værst! ;)
Selv om dei er nokså korte..vel vel...
Onsdag hadde eg lovd å kjøre svigermor til sogndal så ho fekk gjordt noken ærender , (tanta til samboeren var med og!!) Noke som alltid er like koselig og som vanlig var vi innom bruktbutikken først å såg etter "skatter"!! Denne gangen fant eg endelig noken brikker til å ha under glass/kopper så de ikkje blir stygge ringer/merker på borda pluss en fin "bolle" eg lurer på å bruke som blomsterpotte faktisk. Trur de kan bli elegant!!Dårlig bilde, men brikkene er av glass og koppen er egentlig sølvfarga, men de kommer ikkje fram på bildet!
Kjøpte seks stk for 20 kroner. DET kaller eg eit kupp!!!!

den er litt breiare enn den framstår på bildet her! NYDELIG syns eg!!
 

kreativ..

Har lenge tenkt på å lage meg en egen peace-pute å endelig fikk eg putetrekket eg bestilte til de i posten! Naglene kjøpte eg på den lokale "sy og strikke bua" vi har her eg bur.
Har sett andre bloggere har laget seg sånn og syns de er knall stilig så da måtte såklart eg også prøve! :) Blei veldig fornøyd eg og den har fått plass på kjøkkenet foreløbig. 

Fikk og stoffet eg bestilte til neste prosjekt!! Håper eg får gjordt de i mårra kveld når ungane har lagt seg! Gleder meg!

God helg alle, og ha en fin kveld videre!

smakebit av kjøkkenet

Da me bygde oss hus var de veldig viktig for meg at eg fekk stort kjøkken med masse diskplass og store, gode kollonialskuffer og skap! 
Eg såg over alle løsninger for å finne best mulig løsninger for å utnytte plassen max pluss ha de så praktisk som mulig..Vi fekk en del skap med i prisen på huset, men bestemte oss for å kjøpe enda mer for å få de sånn som vi ville ha de. Kjøkkenet vårt er fra SIGDAL å vi er kjempe fornøgde!

Bilder kommer i et innlegg seinere :)
Følg med! 

hurra :D

Eg har gått å lurt på ka eg skal finne å ha lekene i som skjule dei når kidsa er lagt å endelig fant eg den!! Den er kjøpt på europris og kostet ca 500!
Det er plass til veldig mykje i den og samtidig er den fin!! (Den passer veldig godt inn i stilen min å de e jo berre enda eit pluss!!)

(Den er ikkje plassert der nå, satt den bare der når eg fikk den!!)

Denne kan eg bruke til så mangt når ungene tar i bruk romma sine og de er veldig viktigt isteden for å ha masse fargerike kasser som ikkje er like fine rundt om!
Eg er veldig opptatt av å ha de ryddigt rundt meg å derfor er denne så perfekt til nettopp det! Missforstå meg rett. Ungene leiker å de ligger leiker strødd når dei er oppe, men når dei har lagt seg er de godt å kunne rydde opp å legge lokk over!!

 

Før eg fikk denne så kjøpte eg meg tre kjempe fine, stilfulle og ikkje minst store og gode leiketøy-poser eller ka eg skal kalle de. Hadde ikkje trudd at dei var så store før eg såg dei! Kjempe fornøyd. Anbefales!!

--

I mårra kommer de enta et innlegg om 2 skatter eg har funnet som skal gjøres endringer med!! Følg med! 

 

bilder fra rommet til Oliver Andrè...

... kommer i kveld!! :)

 

Rakk ikkje å bli ferdige i går til han skulle legge seg!! Vi brukte lang tid (med pause i mating osv...) på å sette dammen "romdeleren" som han skal ha på rommet!! Er super fornøyd me den! Den e kjempe smart å en kan ha alt mulig inni!!! :)
Planen er å kjøpe noken boksa som ska inni noken av romma her å der! :)

 

 

Den e ganske lik den på bilde, men eg valgte å ikkje sette på beina av den enkle grunn at da slipper eg støvet under! :) Et smart triks!!! ;) Vi ska skru den fast til veggen av sikkerhetsmessige grunner og de gjer vi me de meste som kan være farlig for våres to små om dem skulle finne på å klatre!

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Kategorier

Arkiv

hits