Interiør: stua

DETALJA

Litt detalja fra stova. Vart ikkje heilt ferdig i går. De går sakte om dagane sia eg slite med bekkene mitt, men fekk tatt resten av stova i dag pluss gangen. Nye lifter på kjøkkenet og vaskerommet bl.a..eller nye å nye...hatt dei lenge, men glømt at eg hadde kjøpt dei...vart endelig ein heilheit på stova å kjøkken no i forhold til dei liftene eg hadde som kræsja veldig med fargen!! Bilde kjem ein av dagane!

ADVENTSTAKEN VÅR

Først nå driver eg å pynter til jul å har strykt gardiner vaska å ordna. Her i huset er det lite røtt, men pga ungene har eg diverse med litt røde detaljar uten at de bli for mykje!! Bilder kommer etterkvart!

Adventstaken blei enkel i år..den ser sånn ut:

OMMØBLERING I STUA

Eg har en STOR interesse for å endre iheimen ganske ofte (til min kjæres STORE frustrasjon) hehe.. Ikkje at eg aldri blir fornøyd, men bare liker forandringer rett å slett.
Som eg har skrevet i eit innlegg tidlegare så visste eg ikkje heilt kor eg skulle ha denne, men etter vi bytta soffa så syns eg de vart så tomt der treseteren sto før så eg prøvde å sette denne skjenken der å syns de vart ganske koselig å fint! 


Har et par sånne korger som en ser på bilde der nå med litt av bøkene til ungene så dei slippe å gå ned på romma sine å hente sia dei elsker å lese å vi derfor sitter ofte i sofakroken alle sammen å leser å synger! 
Oliver Andrè elsker spesielt å synge lille kattepus, hvor har du vært... bæbæ lillelam... og med krøllet hale og nesevis, i bingen springer en gris.... osv :)

Nå har eg tatt ned den liftgardina på bildet her å hatt opp kvite gardiner igjen å likte de mykje bedre. Bestilte disse liftene for dei såg så fine ut på bilde, men fargen løy veldig så eg er ganske skuffa, men ville gje dei ein sjangs noke eg angra på i dag. Fargen er egentlig grå (lin), men den går litt over i lilla å de passer slett ikkje inn i min stil!! ;)
(SÅ dei skal selges!!!!)

 

se selv, MYYYE bedre!!! ;D

 

nei nå skal eg logge av her for nå kommer min kjære straks med kebab til meg så nå skal vi kose oss litt siden de er siste kvelden vår sammen før dagene blir hektiske å kveldene kortere å eg må tidligere i seng siden eg skal på jobb igjen som sagt på tirsdag!! 

-Linda-

 

something new..

 

Eg bestilte meg noken kle fra ellos, men måtte returnere de for eg tykte ikkje de var like fine som på bilde og sidan eg ikkje fant meg noke andre kle bytta eg til nye lifter og gardiner til stova vår. Dei eg har her har fått hål og er ikkje like fine lengre så de er på høg tid at dei blir bytta ut!! Brukte ei stund før eg fant dei eg ville ha for sidan eg har åpen løysning mellom stova og kjøkkenet tykje eg de er veldig viktigt å ha like/samme stilen! Fant tilslutt noken eg trur og håpa at vil bli kjempe flotte her og no manglar de berre at eine veggen her får ein an farge! 

Sånn ser dei ut: (bilde av korleis de blei kjem så fort dei har komme opp på veggen!)


Bestilte i samma slengen nokre putetrekk eg tenkte å ha i kosekroken og i sofaen i stova.
Har kun bilde av eine sidan dei andre er utsolgt!!


Gler meg til eg får de, trur de blir kjempe flott!!

Ha ein fin dag viare folkens!! 
 

NY TV-BENK

Da eg fekk solgt bombay skjenken min, som eg brukte som tv-benk så lurte eg lenge på ka eg skulle kjøpe heilt til eg leste bloggen til Camilla Kvarsvik (villapaprika). 
Den ho har er genial å eg ønsker meg veldig den!!! Tilo min store skuffelse har dei ikkje den butikken ho kjøpte den i her så eg leita for å sjekke om eg kunne være heldig å finne noke lignendes!!!
De nærmeste eg kom var denne å har brukt den til tv-bord ei stund, men bytta om på denne og en gammel skjenk da eg syns denne vart for liten i forhold til tv-en!
Trur denne skal få ut i gangen, men må fundere litt å se ann :)

Noen tips til kor eg evt kan ha den?  Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits