Interiør: Oliver Andrè's rom

velkommen til....

...Oliver Andrè sitt rom:

(dette innlegget begynte eg på for nokre dagar sidan, men pgg sjuke barn så har eg ikkje fått skreve ferdig før nå!!)

Veggene hass er kvite, men eg har plan om å male eine veggen og litt diverse så blir de bra her og!
Eg veit nøyaktigt korleis eg vil ha de så de gjenstår berre litt innkjøp av maling og ting og tang. Ikkje dyre saker, men likevel....!! Her snakkame å ve kreative!!! ;)
Meir seie eg ikkje. De får venta på de ferdige resultatet! :) Gler meg veldig til å starte på det!! 

Sånn ser de vertfall ut nå:Han har da selvfølgelig ein "rasarbil" som han sjøl seie på døra si og her skal de og komma opp navne hass!
Ha berre ikkje fått bestilt de enda(!!) TING TEK TID!! hehe...Dette er de første ein ser når ein åpnar døra, de er ganske tomt her enda, men de kjem etterkvart som eg får tak i de eg treng og ønsker for detta rommet.
Han har kun eit vindauge så detta rommet er nokså kaldt så eg har plan om å få inn litt varme toner i form av puter, ting osv!! Trur de vil hjelpa veldig på!! Pluss fond veggen.

Dette er veggen der vindauge er og som de ser så er de tomt, trist å kjedelig her...men de er fordi at attmed skape skal vi sette inn enda eit skap som vi tek fra Lucas sitt rom sia de er litt mindre enn resten av soveromma. Detta er og ca 17 kvadrat så de er ganske stort!

DETALJER:tok ikkje bilde av senga hass, men her er lampa og drømmefangaren som heng øve senga og favoritt bamsane som han søv med kvar kveld og dei har fulgt han sia han kom heim fra sjukehuset!

Ha ein fin kveld viare!

 

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits