Interiør: Master bedroom

litt fornyelse..


S
att inn komoden vi hadde på vårt soverom for de vart ikkje plass til alt yttertøy til kidsa i korga vi brukte før!
(den har no fått ny plass...bilder kjem!) 

Litt usikker på om eg skal beholde hylla som den er eller male den kvit...

Hang opp noken sommerfugler på en ellers så "kjedelige" gardina.. 
Detta vindue er ve ytterdøra  eg fikk hjelp av svigermor til ka eg kunne ha her for at de ikkje skulle kunne gå ann å se rett inn..vegen er et par meter uttafor bare..!!

dilemma...

Eg har lenge tenkt på å male soverommet vårt, men greier ikkje å bestemme meg for farge/stil sia eg vipper mellom to stiler!! Liker veldig godt de lune, romantiske, men samtidig de mørke, røffe...
Da vi flytta inn malte vi alt i eggehvit for eg ville bu meg inn med møbler og finne ut av kass stil eg falt for og ka som var meg(oss)...!  De har eg forsåvidt gjordt, men de å mikse disse to stilene eg har nevnt over her greier eg ikkje...Får de ikkje til å falle naturlig inn liksom!?...

Her kommer de vertfall bilder der eg henter inspirasjonen min fra til vårt soverom:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eg liker veldig godt paller i beiset drivved er kjempe røft å stilig, men samtidig syns eg disse under her er kjempe nydelige å oser romantikk:

 

   

  

 

Uannsett så skal eg vertfall lage den sjøl!! De er kjempe lett!! :) 
Gleder meg! 

 

(bilda er lånt fra google)

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits