Interiør: Elvira's rom

Velkommen...

....til Elvira sitt rom!

Denne kjøpte vi for å ha på vogna hennes da ho var født og hang den på døra da ho vart for stor til å sitte i vogn.

Dette er de første en ser når en kommer inn døra...

Benken har pappaen hennes lagd på sløyden i sin ungdom så de er utrolig koselig at ungene kan bruke sånt etter han!! (skal males kvit..)

Den tøykorga har ho dukkekle o.l oppi og da er de naturlig at stellebordet fikk sin plass der og!

Så kjem senga hennes som me ha kjøpt av noken slektninga å bytta ut en anna stor seng med stige som vart for dominerende.. Sjøl om rommet hennas er nesten 17 kvadrat så tok den mykje plass!! Ho er kjempe fornøyd med senga og de beste er at denna kan ho ha lenge!!

Ho bytta fra sprinkelseng til stor seng når ho berre va litt øve eit år sia ho skulle få ein bror!

Nokre detaljar.....

Dukkevogga fekk ho av oldemora si i fjord sommar. Den er håndlaga av noken der ho bur! Nydeleg!! (skal malast kvit..)

De sto eit dobbelt klesskap her, men sia Elvira arva ganske mykje kle av mine søskenbarn og sine søskenbarn so ville me ha eit større og detta fekk me av ein arbeidskollega av Nils Arve. Kjempe flott!!! :)

Eg syns de er fint med stil, men barnerom er og blir barnerom og eg syns de skal være som ungane trivst best når dei starta å interessera seg for de og ikkje nekta dei visse ting elle leike for den ikkje ha "rett farge"!!!

Ha tatt bilde av Oliver André sitt rom og som kjem ein av dagane!!

Ha ein fortsatt nydele kveld viare :)

tyyypisk!!!!!!!!!!!!!!!............

Her har de vært stille ei stund, men me ha hatt ei goe veka me sjuke unga og no ha eg blitt smitta!! Ekje de typisk!? 
vel, vel...sånn er de med barn som går i barnehage! :)

For noken daga sia så fekk Elvira seg ny skrivepult med bedre plass og ikkje minst ein større.
Den ho hadde var ganske liten med to små skuffer å de var absolutt ikkje plass til bl.a tegnesakene hennes i og ellers andre ting man ofte har i ein pult..!
Da me fekk den i hus var den (selvfølgelig) flatpakka...Fekk satt den sammen og satt på plass på rommet hennar og de vart kjempe fint og eit heilt anna rom tykte me!! Ommøbllerte de, vaska, kasta øydelagde leiker osv å sorterte resterande i korger osv..! (BILDE KJEM!!) 
Ho har sjelden leika på rommet sitt før for ho hakje likt å vært aleine nede, men etter rommet vart som de no er så kan ho sitta der lenge i strekk å kosa seg å leika heilt aleina eller med eine broren sin og de er så kjekt å sjå!! Ganske synd at ho ikkje har trivast der!! 

 (dei store pusslespel brikkane ska ikkje ligga der, glømte å ta dei vekk før eg tok bilde....og eg hadde ikkje rydda i leikehuset hennas heller!!)

Denna pulten hadde ho før:
(den skulle malast om..) 


med desse knottane:
 sånn såg de ut der senga va: og denna måtte fløtta ut for å få plass til skrivepulten og står no på Oliver Andrè sitt rom:bedre bilder av rommet hennar kjem i måro! 

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits