Heimen vår

Sniktitt fra gangen

Her kommer en sniktitt fra gangen. Eg reiv ut alt som var inni skapa i går å rydda, sorterte sånn at alt er klart til vinteren kjem. Vart ikkje mindre enn ein søppelsekk til gjenbruk og...

Blir forandringer her og e planen!! Ikkje store, men likevel vil de gjøre mykje!

Ny sofa

Vi har ein gammal skinn sofa 2+3 som har begynt å sprekke i sømmene så vi må så smått begynne å se oss om etter en ny! Vi har snakka om at vi vil ha hjørnesofa med sjeslong i begge ender siden de passer best her i vår stue! Har funnet noen på forskjellige nettsider, men forslag tas imot med stor TAKK!!

(skulle egentlig ha ned bilder av sofaene, men enda eg lagra dei så finn eg dei ikkje?! Så eg slenger med et bilde av dette istedenfor...)

inspirasjon gutterom 1

Nå er de snart tid for å ordne og dekorere rommet til minstemann Lucas og eg henter mykje inspirasjon rundt om på nettet og vet kordan eg vil ha de!
Her kjem ein del bilder eg henter ut diverse fra:Skal male veggen, kjøpe gardiner eg har sett meg ut på princess, lampe, romdeler, bildelist osv....
Ser de for meg allerede og gleder meg veldig til å starte, men tar veldig gjerne imot tips og/eller bilder av andre gutterom med stor takk!! 

Ha ein fin lørdagskveld viare!
 

gulv på mørkeloftet

Nå har vi budd her i 2,5 år og endelig ha vi fått golv på mørkeloftet!! Så nå om dagene har vi rydda ut av den lille, men overfylte boden vår og skal vaske den ned å bruke til litt diverse andre ting, mens alt vi kan kaste, gi bort osv skal sorteres vekk og de vi ska ha skal oppi kasser med lokk for å oppbevare tinga best mulig og opp på loftet! Eg syns de er veldig viktig med orden og ikkje minst system så eg er veldig nøye når eg rydder og sorterer! 

Har veldig mangen prosjekt eg brenner etter å starte på å få ferdig så i mårra når ungane er levert i bhg skal eg gjøre ferdig dette her så eg kan starte på neste prosjekt som er å innrede og ordne Lucas sitt soverom som er vårt gamle!
Gleder meg og alt er nøye planlagt og eg ser de for meg nøyaktig sånn eg vil ha det!

MEN DE KJEM DE EIGE INNLEGG OM!!

(Lucas bare timer gammal) tenk at han allerede har blitt 7 mnd!
 

Vår villa :)

Sånn såg huset vårt ut når vi kjøpte de!!! De kjem bilde fra kvart rom og ikkje minst fra uteområdet når de er ferdig!! Satser på at vi får begynt ute når snøen er vekk! Er mykje som skal gjerast!!! Forslag til ka vi kan gjere mottas med TAKK! :)Bilder...

...ifra diverse rom fra huset vårt!!

Kjøkkenet:

Stua:

Gangen:

Badet oppe:

(døra til høgre er inn til vaskerommet! Vi gjorde noken endringer sånn at vaskerommet vart mykje større!!)


Vaskerommet:

 

Detta var alt dere fikk se denne gang!! Kommer bedre og fleire bilder fra kvart rom etter kvart som de blir sånn eg vil ha det!! :)


-ALT de svarte skal vekk og nytt skal inn..
-Enkelte vegger skal males, tapetiseres..
-Møbler skal byttes ut.. osv...

før og nå...

Før vi bygde oss nytt hus, budde vi i eit gammelt som vi pussa litt opp, men aldri blei ferdige med pga diverse...!! De var mykje panel som eg ville male kvit, mens min bedre halvdel absolutt skulle ha de sånn de var til min STORE frustrasjon!!!!! Stua malte vi i latte farge og hadde svart med diverse farger som vi bytta på i lys osv!! mørkebrune møbler. Datarommet vart også malt i en latte farge, men der gjekk de i svart og rødt! Soverommet til Elvira var umalt panel i tak OG vegger mens bilder osv var rosa og kvite! På vårt soverom var de og panel i tak + vegger å resten gjekk i svart og turkis... Så når vi nå skulle bygge oss hus så blei vi enige i at vi skulle ha kvite vegger og selvfølgelig tak å lister! Eg er ganske lei av svart å knall farger så bestemte meg for at de skulle ikkje synes så godt de lar seg gjer i dette huset på en god stund!!!!! Solgte derfor de meste av de svarte (gardiner, lys, pynt osv....) til ei veninne og kjøpte inn sølv rammer, lysestaker, kvite og sølv kubbelys osv!! Her kjem litt bilder fra gamle huset vårt!! Veldig "hummer og kanari" ;)


Kommer snart litt bilder der dere får en smugtitt i korleis de ser ut her imens eg bytter ut de mørke til lyst etter kvart!... :)

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Kategorier

Arkiv

hits