Interiør: Barnerom

Elvira lagde denne til rommet sitt...

Leste eit blogg innlegg der ei mor hadde lagd dette til rommet til dattra si og syns de va kjempe søtt og ikkje minst lurt så da kopierer eg det. Elvira har tredd dei fleste perlene og klypene sjøl og har allerede hengt opp ein tegning ho fekk av ei ho leika mykje med i barnehagen!! Cute :) ingenting er så fint som de unga laga syns nå eg!! :)

prinsesserommet

Elvira sitt rom har tre vegger med lyserosa tapet og ein med prinsesser på! driver å fikser der nede, så bilder vil komme etterkvart! :)
har litt diverse eg vil gjer der å gleder meg til eg er ferdig!! skal handle inn litt diverse! å male rammer, osv. gleder meg veldig til de er ferdigt!!


ho var så heldig å få dette et lignendes skap som eg skal male kvitt! :)
Veggene vurderer eg å male, rettåslett fordi tapeten ho har er av så dårlig kvalitet at eg kan ikkje vaske veggene! Å de seie seg sjøl at ein må gjer iblandt på eit barnerom ;) ... Her kjem litt bilder eg henter inspirasjon fra:
Litt bilder fra Oliver Andrè sitt rom...

...som enda skal få noen endringer, men dette er litt fra slik de ser ut nå!! :)

her er romdeleren. Har satt inn litt leike å bøke berre for å fylle den litt opp!! Han har ikkje so mykje enda lille gutten! Hehe.. Men de kjem vel tidsnok kan eg tenke meg!!
Den grønne soffaen med lammeskinn skal byttes ut! Kjem bilde seinere av den andre i eit anna innlegg!

Dette skapet er og berre midlertidig, et som følgte med! Han skal ha eit større med 3 dører og skuffer!

Oppi her ligg gulle mitt og er allerede langt inn i drømmeland <3
Gamle senga til storesøster Elvira!

Veggen til venstre for senga skal males lyseblå med figurer på når de blir varmere ute!! Liker å lufte ut når de skal males å da er de ikkje så lett å gjøre de nå sjøl om de kribler å klør ;)
Er veldig glad i å forandre så eg gleder meg veldig!! :)

Ellers på rommet er de en gammel skrivepult som skal pusses ned å males kvit å byttes knotter på og ammestol + krakk!

Han skal og få hyller, lampe ved senga + diverse som skal opp på veggene etterkvart!!

bilder fra rommet til Oliver Andrè...

... kommer i kveld!! :)

 

Rakk ikkje å bli ferdige i går til han skulle legge seg!! Vi brukte lang tid (med pause i mating osv...) på å sette dammen "romdeleren" som han skal ha på rommet!! Er super fornøyd me den! Den e kjempe smart å en kan ha alt mulig inni!!! :)
Planen er å kjøpe noken boksa som ska inni noken av romma her å der! :)

 

 

Den e ganske lik den på bilde, men eg valgte å ikkje sette på beina av den enkle grunn at da slipper eg støvet under! :) Et smart triks!!! ;) Vi ska skru den fast til veggen av sikkerhetsmessige grunner og de gjer vi me de meste som kan være farlig for våres to små om dem skulle finne på å klatre!

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Kategorier

Arkiv

hits