OMMØBLERING I STUA

Eg har en STOR interesse for å endre iheimen ganske ofte (til min kjæres STORE frustrasjon) hehe.. Ikkje at eg aldri blir fornøyd, men bare liker forandringer rett å slett.
Som eg har skrevet i eit innlegg tidlegare så visste eg ikkje heilt kor eg skulle ha denne, men etter vi bytta soffa så syns eg de vart så tomt der treseteren sto før så eg prøvde å sette denne skjenken der å syns de vart ganske koselig å fint! 


Har et par sånne korger som en ser på bilde der nå med litt av bøkene til ungene så dei slippe å gå ned på romma sine å hente sia dei elsker å lese å vi derfor sitter ofte i sofakroken alle sammen å leser å synger! 
Oliver Andrè elsker spesielt å synge lille kattepus, hvor har du vært... bæbæ lillelam... og med krøllet hale og nesevis, i bingen springer en gris.... osv :)

Nå har eg tatt ned den liftgardina på bildet her å hatt opp kvite gardiner igjen å likte de mykje bedre. Bestilte disse liftene for dei såg så fine ut på bilde, men fargen løy veldig så eg er ganske skuffa, men ville gje dei ein sjangs noke eg angra på i dag. Fargen er egentlig grå (lin), men den går litt over i lilla å de passer slett ikkje inn i min stil!! ;)
(SÅ dei skal selges!!!!)

 

se selv, MYYYE bedre!!! ;D

 

nei nå skal eg logge av her for nå kommer min kjære straks med kebab til meg så nå skal vi kose oss litt siden de er siste kvelden vår sammen før dagene blir hektiske å kveldene kortere å eg må tidligere i seng siden eg skal på jobb igjen som sagt på tirsdag!! 

-Linda-

 

6 kommentarer

frøkenRyman

18.11.2012 kl.20:59

Så fina ljusstakarna var!

nattefr0st

18.11.2012 kl.23:41

Du er ikke alene om å ommøblere ofte. :p Jeg blir selv aldri fornøyd, og vil alltid ha forandringer.. Likte skjenken veldig godt, koselig og fint av pynt og div på den også.

Ha en fin kveld. :)

dandilion

19.11.2012 kl.20:53

Det er fint med de hvite gardinene :)

Linda

24.11.2012 kl.19:27

frøkenRyman: tusen takk :)

Linda

24.11.2012 kl.19:28

nattefr0st: hehe...de er kjempe kjekt med forandringer!! :) takk :) den blir nok ikkje ståendes der heile tiden og pynten blir nok skifta ut, men ;)

Linda

24.11.2012 kl.19:28

dandilion: takk :)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier