LILLE-STORE GUTTEN MIN..

fyller to år på tirsdag, men siden eg starter i jobb igjen da etter endt mammapermisjon så feira vi den i dag. Han fikk mykje fine klær til min store glede og masse biler, traktorer o.l til sin store glede!! Han satt med store auge når han åpne dei harde gavene å såg ka som var inni og sa: ojojoj. Hadde ikkje mykje tid til å snakke med dei som kom eller spise kake for de var alt for spennande med dei nye kjøyretøya!!

Storesøster Elvira hadde kjøpt en ambulanse med lyd og lys å var kjempe stolt over å få gi han den.

Traktoren har lyd og "skittne" hjul..

Her er noke av de han fekk..vill helst sova med alt, men han sljønte etter "litt" overtagelse at de ikkje gjekk og at de va her i mårra når han vakna og!! Ekje godt å skjønna for ein liten gutt!! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier