GIRLS TIME..

Kan tro de er ei jente her som har vært heilt i hundre siden i dag tidle...da eg fortalte at vi skal på kino i mårra for første gang (for hennes del) å vi skal se;

I mårra er de nemmelig den store kinodagen og da er de halv pris på bilettene og de må en utnytte. Er veldig spent på om ho greier å sitte i ro i over ein time, men de håper eg da! Ho elsker vertfall tingeling så dette er mitt i blinken for ho.

Men nå er de natta her..om bare seks timer venter en ny dag for oss for da er Lucas klar til å stå opp! Han legger seg somregel mellom seks-halvsju og da sier de seg sjøl at vi må opp så tidlig! Passer meg igrunn bra sia eg snart skal ut i arbeid igjen å må stå opp i dei tider uannsett!! ;)

I mårra kommer et innlegg fra lille doen vår! Følg med!

-Linda-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier