NOK EIN TUR PÅ SJUKEHUS MED LILLEMANN

Ringte legen som henviste oss til førde for innleggelse og sa korleis eg opplevde de ang. Da vi kom til førde i går og ka som vart gjordt/ikkje gjordt osv og fekk beskjed om å komme direkte til han for å sjekke crp og om han hadde urinvegsinfeksjon nok ein gang..
Crp'en hadde steget fra 98 til 118 og dei røde blodcellene hass er ikkje bra! Han sa me kunne reise heim, men må komme noken ganga til han for å sjekke om crp'en går den eller fortsetter å stige så i mårra bærer de avgårde igjen på morrakvisten...

Fekk vite i går at legen eg snakka med i førde hadde ikkje ein gang lest ka legen i lærdal skreiv...må sei eg bli imponert over kor profisjonelle dei er(!!) *oppgitt* dette er et av mange feil så eg vurderer å sende klage til fylkeslegen... Er ille at de skal være sånn!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier