SJUKEHUS OG HÅNING

I går skulle vi til barnelegen på lærdal sjukehus fordi vi misstenker at han har astma og når vi kom dit blei de styr!! Lille gutten vår har hatt høy feber i noken daga, og vi fikk ein som hadde legevakt tirsdagsnatt heim til oss for å sjekke han nettopp pga de siden han var forverra i almen tilstand og hadde små ristninger. Siden broren og søstra hass har hatt feberkrampe tas de mer alvorlig enn viss dei ikkje hadde hatt de... Han ville egentlig legge Lucas inn i førde den natta, men soden vi hadde den timen i lærdal så slapp vi de og de var trygt å vente sa han. Så da legen i lærdal såg han var de nok til å sette i gang både de ene å de andre. Crp'en skulle sjekkes, han skulle ta rønken og ultralyd av nyre- og lungene fordi han misstenkte enten lungebetennelse eller at han hadde samme sykdom som broren hans har. (kommer eget innlegg om de seinere..). Resultate viste at alt var som de skulle, men siden Crp'en var på 98 så ville han ikkje gi seg for noke var de, men han fant de ikkje ut å sendte oss videre til førde etter å ha snakka med over legen der for å legges inn! Når vi så kom dit så satt vi ei stund på venterommet før de kom ei å ville ha opplysningene våres nettopp fordi vi skulle legges inn da.... Så gikk ho igjen å vi blei sittande der å vente ei stund til. Så endelig fikk vi komme inn på undersøkelsesrommet for å VENTE på legen....jammen godt vi har så god tid!! Heh... Når han omsider kom målte dei blodtrykke mens vi snakka sammen å undertrykke var høgt siden dei gjorde de uttapå bodyen så de diskuterte legen å sjukepleieren forann oss ei stund da....men dei tok likavel ikkje nytt?! Vel vel...dei satt på urinprøve pose for dei ville utelokke urinvegsinfeksjon.. Så fortalte dei at dei valgte å sende oss heim for de var sikkert bare et halsvirus....(!!) men gutten måtte tisse før vi fikk gå da....jaja....etter fem minutt kom di å reiv av posen å sa at dei såg ikkje poenget i den heller igrunn siden gutten ikkje var så sjuk å så kom de en overlege å pratte med meg å eg følte virkelig at han håna meg å legen på lærdal sjukehus så vi reiste like greit derfra. Han fikk resept på pencelin da...men viss dei leine gutten liksom er frisk...så?! Hm...

Dette er ikkje første gang eg har opplevd, men eg har valgt å ignorere de...de gjør eg ikkje denne gangen for dette finner eg meg ikkje i!!

De var litt klage fra min side...! Nå skal eg nyte kaffien min å de nyeste interiørmagasinet før eg må gjøre litt i heimen!
Ha ein fin dag folkens :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier