ELVIRA ER VELDIG KLAR FOR....

....å få lov til å reise i barnehagen igjen etter ei veke med vannkopper.. Som alle veit så innebære de intens kløe og vondter så vi har starta dagene mellom klokka 2 og 3 noken netter pga det!! Heldigvis har ho enten sett film eller tegna å tilslutt sovna på soffaen igjen på morgen kvisten så ho ikkje blir heilt utslitt! De positive med å være sjuk (i følge ho sjøl) er å få ete omtrent de ho vil å de har gått i saftis og pepperkaker for de meste...

Heldigvis har tanta hennes bodd her denne veka og hatt praksis så eg har hatt god hjelp og de er eg glad for. (Lucas får tre tenner nå så han krever jo litt ekstra om dagene han og! Men sånn er de noken ganga.. ) Så dei ha kost seg med fingermaling noke som resulterte i julegaver for ingenting er vel bedre enn de unga har laga sjøl?!

Nå får eg hive meg rundt med siste øvelsene eg alltid gjer før senga kalla! Ha ei god natt folkens :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier