Velkommen...

....til Elvira sitt rom!

Denne kjøpte vi for å ha på vogna hennes da ho var født og hang den på døra da ho vart for stor til å sitte i vogn.

Dette er de første en ser når en kommer inn døra...

Benken har pappaen hennes lagd på sløyden i sin ungdom så de er utrolig koselig at ungene kan bruke sånt etter han!! (skal males kvit..)

Den tøykorga har ho dukkekle o.l oppi og da er de naturlig at stellebordet fikk sin plass der og!

Så kjem senga hennes som me ha kjøpt av noken slektninga å bytta ut en anna stor seng med stige som vart for dominerende.. Sjøl om rommet hennas er nesten 17 kvadrat så tok den mykje plass!! Ho er kjempe fornøyd med senga og de beste er at denna kan ho ha lenge!!

Ho bytta fra sprinkelseng til stor seng når ho berre va litt øve eit år sia ho skulle få ein bror!

Nokre detaljar.....

Dukkevogga fekk ho av oldemora si i fjord sommar. Den er håndlaga av noken der ho bur! Nydeleg!! (skal malast kvit..)

De sto eit dobbelt klesskap her, men sia Elvira arva ganske mykje kle av mine søskenbarn og sine søskenbarn so ville me ha eit større og detta fekk me av ein arbeidskollega av Nils Arve. Kjempe flott!!! :)

Eg syns de er fint med stil, men barnerom er og blir barnerom og eg syns de skal være som ungane trivst best når dei starta å interessera seg for de og ikkje nekta dei visse ting elle leike for den ikkje ha "rett farge"!!!

Ha tatt bilde av Oliver André sitt rom og som kjem ein av dagane!!

Ha ein fortsatt nydele kveld viare :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier