tyyypisk!!!!!!!!!!!!!!!............

Her har de vært stille ei stund, men me ha hatt ei goe veka me sjuke unga og no ha eg blitt smitta!! Ekje de typisk!? 
vel, vel...sånn er de med barn som går i barnehage! :)

For noken daga sia så fekk Elvira seg ny skrivepult med bedre plass og ikkje minst ein større.
Den ho hadde var ganske liten med to små skuffer å de var absolutt ikkje plass til bl.a tegnesakene hennes i og ellers andre ting man ofte har i ein pult..!
Da me fekk den i hus var den (selvfølgelig) flatpakka...Fekk satt den sammen og satt på plass på rommet hennar og de vart kjempe fint og eit heilt anna rom tykte me!! Ommøbllerte de, vaska, kasta øydelagde leiker osv å sorterte resterande i korger osv..! (BILDE KJEM!!) 
Ho har sjelden leika på rommet sitt før for ho hakje likt å vært aleine nede, men etter rommet vart som de no er så kan ho sitta der lenge i strekk å kosa seg å leika heilt aleina eller med eine broren sin og de er så kjekt å sjå!! Ganske synd at ho ikkje har trivast der!! 

 (dei store pusslespel brikkane ska ikkje ligga der, glømte å ta dei vekk før eg tok bilde....og eg hadde ikkje rydda i leikehuset hennas heller!!)

Denna pulten hadde ho før:
(den skulle malast om..) 


med desse knottane:
 sånn såg de ut der senga va: og denna måtte fløtta ut for å få plass til skrivepulten og står no på Oliver Andrè sitt rom:bedre bilder av rommet hennar kjem i måro! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier