gulv på mørkeloftet

Nå har vi budd her i 2,5 år og endelig ha vi fått golv på mørkeloftet!! Så nå om dagene har vi rydda ut av den lille, men overfylte boden vår og skal vaske den ned å bruke til litt diverse andre ting, mens alt vi kan kaste, gi bort osv skal sorteres vekk og de vi ska ha skal oppi kasser med lokk for å oppbevare tinga best mulig og opp på loftet! Eg syns de er veldig viktig med orden og ikkje minst system så eg er veldig nøye når eg rydder og sorterer! 

Har veldig mangen prosjekt eg brenner etter å starte på å få ferdig så i mårra når ungane er levert i bhg skal eg gjøre ferdig dette her så eg kan starte på neste prosjekt som er å innrede og ordne Lucas sitt soverom som er vårt gamle!
Gleder meg og alt er nøye planlagt og eg ser de for meg nøyaktig sånn eg vil ha det!

MEN DE KJEM DE EIGE INNLEGG OM!!

(Lucas bare timer gammal) tenk at han allerede har blitt 7 mnd!
 

2 kommentarer

Camillainteriør

30.08.2012 kl.22:47

Kan tenke meg du gleder deg til å sette igang med rommet hans! :) Det blir helt sikkert veldig fint når du blir ferdig :)

Linda

30.08.2012 kl.22:58

Camillainteriør: ja de gjer eg!! :) alle tinga fra boden står nå på hannes rom så skal vi sortere de der så derfor "brenner>" de litt med å få gjordt de ferdigt så eg kan starte med rommet!! :D

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier