før og nå...

Før vi bygde oss nytt hus, budde vi i eit gammelt som vi pussa litt opp, men aldri blei ferdige med pga diverse...!! De var mykje panel som eg ville male kvit, mens min bedre halvdel absolutt skulle ha de sånn de var til min STORE frustrasjon!!!!! Stua malte vi i latte farge og hadde svart med diverse farger som vi bytta på i lys osv!! mørkebrune møbler. Datarommet vart også malt i en latte farge, men der gjekk de i svart og rødt! Soverommet til Elvira var umalt panel i tak OG vegger mens bilder osv var rosa og kvite! På vårt soverom var de og panel i tak + vegger å resten gjekk i svart og turkis... Så når vi nå skulle bygge oss hus så blei vi enige i at vi skulle ha kvite vegger og selvfølgelig tak å lister! Eg er ganske lei av svart å knall farger så bestemte meg for at de skulle ikkje synes så godt de lar seg gjer i dette huset på en god stund!!!!! Solgte derfor de meste av de svarte (gardiner, lys, pynt osv....) til ei veninne og kjøpte inn sølv rammer, lysestaker, kvite og sølv kubbelys osv!! Her kjem litt bilder fra gamle huset vårt!! Veldig "hummer og kanari" ;)


Kommer snart litt bilder der dere får en smugtitt i korleis de ser ut her imens eg bytter ut de mørke til lyst etter kvart!... :)

5 kommentarer

Linda

24.03.2011 kl.07:32

Veldig masse trefarger - skal malekosten tas i bruk, eller vil ha det slikt?

Linda

24.03.2011 kl.16:50

Linda: de var i gamlehuset!!! :) er kun trappa som er trefarga her i nye huset!!! var IKKJE mitt ønske ;) hehe..

Linda

25.03.2011 kl.01:57

Hehe.. Ble litt forvirra - er ny på bloggen din skjønner du =)

Linda

27.03.2011 kl.22:24

Linda: heilt greit de du!! ser eg har glømt å lagt inn innlegget fra de huset vi nå bor i :) de kjem ettekvart!!! :)

Linda

28.03.2011 kl.04:22

Kuult =)

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier