bilder fra rommet til Oliver Andrè...

... kommer i kveld!! :)

 

Rakk ikkje å bli ferdige i går til han skulle legge seg!! Vi brukte lang tid (med pause i mating osv...) på å sette dammen "romdeleren" som han skal ha på rommet!! Er super fornøyd me den! Den e kjempe smart å en kan ha alt mulig inni!!! :)
Planen er å kjøpe noken boksa som ska inni noken av romma her å der! :)

 

 

Den e ganske lik den på bilde, men eg valgte å ikkje sette på beina av den enkle grunn at da slipper eg støvet under! :) Et smart triks!!! ;) Vi ska skru den fast til veggen av sikkerhetsmessige grunner og de gjer vi me de meste som kan være farlig for våres to små om dem skulle finne på å klatre!

2 kommentarer

Linda

23.03.2011 kl.18:46

Utrolig smart! Og masse fine hyller som man kan legge ting i =) Sikkert lurt å skru den fast, plutselig så tipper den, og det er iikke kuuult!!!

Linda

23.03.2011 kl.22:12

Linda: ja :) og de som e smartere er at dei kan følge ungene til dei e våksne om de holder seg så lenge :D

Skriv en ny kommentar

Linda

Linda

28, Luster

Mamma på heiltid til tre skjønninga. Ei prinsesse som heite Elvira (2009) og to prinser som heite Oliver Andrè (2010) og Lucas(2012). Eg en stor interesse for INTERIØR og trening så nå som eg går heime går mykje av tiden min til nettopp de. Bygde oss hus som vi flytta inn i mai 2010 og vi har ein del prosjekter på gang og utbytting av møbler osv for å få de sånn som me vil ha det!

Follow on Bloglovin

Kategorier